El Scooter Club va viatjar l’últim cap de setmana de juny fins a Talavera de la Reina per a disputar la Copa d’Espanya de marató i el Campionat d’Espanya de mig marató.

LVA.-  En la categoria de veterans es va obtindre el tercer lloc per clubs. Va ser una competició dura perquè va fer molt de vent, però tot i això els resultats foren: veterans 45-49: Ramón Redondo, veterans 60-64: Paco Moreno 6º, i veterans 65-74: Ximo Roig campió d’Espanya.

En cadets va participar Lidia Zornoza, que va aconseguir el tercer lloc del pòdium. Cal destacar el gran treball que està realitzant a pesar del poc de temps que du en aquest esport.

Després va ser el torn dels juvenils. La medalla d’or va ser per a Marc Martínez, la de bronze per a Víctor Chambó, un cinquè lloc per a Izan Aliaga i una gran feina de Quique Oria, que tan sols fa un any que entrena i ha aconseguit acabar en la 28º posició.

En la categoria de sub-23 els tres palistes estan dins del top 20 d’Espanya, entre ells, Mario Masiá que acabà nové, Hèctor Granell 15º i David León 19º. D’altra banda, en Senior, destacar a Carlos Moreno, entrenador del club, que va estar lluitant fins al final pel pòdium però finalment al sprint es va tindre que conformar amb un quart lloc. També a Miguel Molina que va fer molt bon treball i ho va donar tot quedant en el lloc 13.

El Scooter va quedar quart en la classificació general per clubs, lloc impensable fa uns anys però amb la gran feina que s’està fent per part de la junta i el recolzament que reben els joves, queda demostrat que aquest club està creixent i lluitant entre els millors d’Espanya.