forumFÒRUM presenta en la seua assemblea extraordinària del mes d’abril als seus candidats al Consell Rector de la Caixa Rural d’Algemesí.

Els candidats que formen part de la candidatura són: Ruben Albert, gerent de l’empresa Servicios Agrícolas Albert; José Antonio Pérez, Manteniment Informàtic de Telefònica; Lluís Angulo, jubilat extreballador de Bankia; Álvaro Alfonso, estudiant i empleat en restauració; Plàcid Samper, professor en Educació Primària i Educació Física; Juan Antonio Portalés, empresari i membre del Consell Rector de Copal; Vicente Puchades, jubilat i ha ocupat llocs de responsabilitat comercial en empreses dedicades a l’alimentació.

Fòrum de productors agrícoles d’Algemesí presenta els seus candidats per a defensar els interessos dels socis de Caixa Rural i la fortalesa de les relacions entre Caixa Rural i Copal.

Aquest equip de candidats vol que es governe la Caixa Rural d’Algemesí tenint en compte els interessos dels descendents dels qui la van crear i que mantinga la seua identitat i finalitat: ajudar als productors/agricultors d’Algemesí.

Fòrum ha proposat en la seua assemblea 10 objectius com a programa dels quals anirem informant.