El Viscoconfort C.B Maristas Algemesí, afrontava un partit molt complicat al Pavelló de Carrús d’Elx contra un dels equips més en forma de la Primera Estatal. Es respirava la tensió dels partits importants  i el principi de partit va ser molt igualat, i només es trencava amb les superioritats de l’Elche C.F. que s’aprofitava de les exclusions del nostre equip sempre.
En general, en defensa l’equip va estar molt ben acompanyat d’una gran actuació de Salva en porteria, però les 22 pèrdues de baló van marcar el desenllaç final.
No obstant, l’equip va disposar de baló per a colocar-se a dos gols en diverses ocasions però les continues errades no ho feien possible. La part positiva és que l’equip encara té molt de marge de millora i encara que l’equip alacantí ha sigut millor que nosaltres queda molta lliga per davant. El resultat final va ser de 24-18 per als ilicitans.
Pel que fa a la resta d’equips les majors alegries ens les donaren en categoria infantil on els xics van vèncer a la complicada pista de Castelló per 25-29 i les nostres guerreres infantils que van guanyar al Marítim Canyamelar per 22-15. També el juvenil masculí amb victòria a La Florida Catarroja 21-26 i el Segona Nacional masculí que va aconseguir emportar-se un puntet empatant a Benidorm.
La pròxima setmana l’equip de Primera Nacional jugarà al pavelló 9 d’Octubre contra l’equip de Mora de Rubielos, nova oportunitat per llevar-se el mal sabor de boca de l’última derrota i per a no desenganxar-se del grup de dalt. El partit serà diumenge a les 12h. i com es habitual els primers partits hi haurà una taula per a retirar els abonaments a mitja hora abans del partit. El club segueix treballant en la captació de socis i ofereix fòrmules de col·laboració a l’abast de qualsevol patrocinador, empresa o persona que estiga interesat. A la pàgina web teniu més informació: www.cbmaristasalgemesi.com