Carlos Esquer és el nou president de la Comissió Taurina després de l'elecció duta a terme pels representes de les penyes cadafaleres en la seua primera reunió després de la subhasta. Esquer afronta el seu primer exercici al capdavant de l'entitat i, al costat dels comissionats, serà el responsable de l'organització de la Setmana Taurina que tindrà lloc del 22 de setembre a l'1 d'octubre.
Les penyes que han aconseguit cadafal enguany són La Sombreta, La Xinxolà, Mesinfot, Vexes-lo, Va de Bous, Ie que vaig, Peta-lo, Vakes-tric-bous, Només tinc un, K’as liat, Anem a bacs, Askampa’l poll, Non tinc prou, Més que mai, Tinc son, Xe ke xent, Alí-galló, Sukala, Pataes l’hem errat, Fanecaes-Mao, Tot Begut, Manamaná, Ves aspall, Xiflali-Caguerà de bou-SCP, Kasidebaes, Nia pa tots, Pa l’arrastre i Tot un xou.
La subhasta de cadafals de la Setmana Taurina d'Algemesí s'ha saldat amb una recaptació total de 412.100 euros, 41.500 euros més que l'any passat. En la nit del dissabte es van adjudicar 28 cadafals, per la qual cosa queda un a la disposició de la Comissió Taurina que podrà gestionar-ho directament. Després de la subhasta i la immediata elecció del nou president, les penyes cadafaleres inicien ja la venda d'abonaments entre la població.

Font: algemesi.net