CARLOs-LOPEZ-ROLAND garros-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesí

Carlos López. LVA

Després de guanyar els tres primers partits disputats, dos d’ells gràcies a dos grans remuntades, el tennista d’Algemesí cau en quarts de final de Roland Garros.

El tennista algemesinenc Carlos López va dir adéu al somni de conquestar la prestigiosa “Copa dels mosqueters” de Roland Garros en categoria junior. Ahir va perdre el partit que l’enfrontava en quarts de final al nord-americà Sebastian Korda, guanyador enguany del Open d’Australia, després de haver passat les tres primeres eliminatòries de forma més que esperançadora.

Després d’una remuntada heroica el dia del debut en les pistes de París, Carlos va tornar a protagonitzar una nova remuntada imposant-se per 3-6, 6-3 i 7-5 al rus Zakharov. En el octaus va guanyar per 7-5, 6-1 al búlgar Adrian Andreev, un dels grans favorits del torneig, i ahir finalment no va poder passar a semifinals.

En la modalitat de dobles, López també va caure en quarts de final. El d’Algemesí feia parella en Álvarez Varona i pergueren front als francesos Clement Tabur i Hugo Gaston.

Carlos pot anar-se’n molt content de l’experiència viscuda a Roland Garros i del resultat obtés, perquè després del jóc que ha mostrat tot indica que front a ell s’obri un futur prometedor.