Carlos Lopez fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíEl tennista d’Algemesí va protagonitzar una remuntada increïble en el seu debut en Roland Garros guanyant un partit que havia començat perdent el primer set i anant molt per baix en el segon.

Carlos López, tennista d’Algemesí de 17 anys, es va estrenar ahir dilluns 4 de juny amb una mítica victòria en el torneig Roland Garros 2018 en categoria junior.

Va començar el partit molt nerviós i dubitatiu, veient-se clarament superat per l’israelià Yshai Oliel, un jugador amb molta major experiència en estes situacions i que va fer valdre el seu favoritisme en guanyar el primer set per 1-6 i posar-se amb un avantatge de 0-4 en el segon.

No obstant açò, l’algemesinenc, que recordem va estar d’espàrring amb l’equip espanyol de Copa Davis, va reaccionar de manera impressionant i va donar la volta al partit. No li va deixar fer un sol joc més a l’israelià en eixe segon set, que va finalitzar amb un 6-4, i el va doblegar en el tercer per 6-3.

Informació: puntodebreak.com