El president de la Generalitat ha felicitat al pilot d’Algemesí, campió del món de Moto3, per portar la Comunitat Valenciana al podi mundial.

LVA.-  El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha rebut Jaume Masià, recentment proclamat campió del món de Moto 3, després de la seua victòria en el Gran Premi de Qatar.

El president, després de felicitar Masià per portar la Comunitat Valenciana al podi mundial i per “obsequiar-nos amb la seua valenciania”, ha destacat que este cap de setmana “correrà ací, al Circuit de Cheste, perquè el gaudim encara molt més”.

Per al president Carlos Mazón, “és un honor rebre algú que està fomentant l’esport, que és una referència per a molts jóvens en una modalitat esportiva que pot ser una de les més valencianes que hi ha. Un dels esports que més vol la Comunitat Valenciana”.

En este sentit, hi ha afegit que “hem de continuar treballant perquè les vocacions es continuen despertant” i ha destacat “el suport que s’està donant des de l’àrea d’Esports al sector en general, i als nostres esports en particular, entre els quals destaca el motociclisme”.

Finalment, Mazón ha transmés a Jaume Masià l’enhorabona i li ha donat la benvinguda, “té tot el futur al davant i tot l’orgull de la seua terra”, hi ha afegit.

Per la seua banda, el pilot d’Algemesí ha regalat al president de la Generalitat un casc seu firmat. A la trobada ha assistit també el vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera.

Masià és el quint pilot valencià que guanya un títol mundial de motociclisme. L’algemesinenc s’unix a la llista de llegendes que va obrir Ricardo Tormo en 1978 i 1981, que va ampliar Jorge Martínez Aspar amb quatre títols en 1986, 1987 i 1988, este últim any en dos categories, i va continuar amb Manuel Champi Herreros, en 1989, i finalment Nico Terol, que va aconseguir l’últim títol de la història de 125 cc en 2011.