El grup de Marxa Nòrdica CAMA d’Algemesí va fer pòdium a Paterna de la mà de Carmina Borràs.

Cama Comunicació.-  L’últim dissabte d’abril es va celebrar la tercera Prova de Marxa Nòrdica, primer Trofeu de Paterna Ciutat del Foc de la FEMECV 22, que posava fi a les competicions de marxa nòrdica en la Comunitat Valenciana.

Amb un temps una poc rebolicat i possibilitat de ruixats, els preparatius començaren a les 11:00 del matí amb 158 inscrits participants representant a 14 clubs, entre els quals estava el grup CAMA d’Algemesí amb els seus representants. A més, es va dur a terme una prova PROMO i participacions noves en categories de benjamí, aleví i benjamí cadet.

Tots els clubs participants van fer una gran difusió i es va aconseguir que a la prova de promoció es contara amb 38 participants.

Amb un recorregut total de 12’73 km, la sortida i arribada va estar al carrer Corretger, passant pel Polígon Tàctica de Paterna. La cursa va estar repartida en tres trams:

1: Sortida de 45 metres d’asfalt per a accedir a la zona enjardinada.

2: Recta de 2 km. per un terreny més ferm.

3: 2 km. de camí combinat amb fermesa i terra compactada amb brotones i pas de vianants, on va estar l’avituallament pels participants.

L’algemesinenca pertanyent al club del CAMA d’Algemesí Carmina Borrás, quedà en tercera posició en fèmines veterana C i al mateix temps a la lliga de la Comunitat Valenciana en la mateixa posició.

A les 13:00 h. es van lliurar els dorsals i a les 16:00 va començar la prova amb la sortida dels participants en la prova absoluta i subcategories. Després sortida de les categories en Edat Escolar, finalitzant amb la Promocional.