Una obra del artista local Juan Vilches anunciarà la Setmana de Bous de 2024.

LVA.-  La sala de plens de l’Ajuntament d’Algemesí va acollir la selecció del cartell anunciador de la Setmana de Bous 2024. El jurat, integrat entre altres per José Javier Sanchis, alcalde d’Algemesí; Natxo Silvestre, regidor de Turisme, Festes i Tradicions; i Alberto Fernández, president de la Comissió Taurina, després d’analitzar i valorar detingudament les diferents propostes presentades, va decidir designar com a obra guanyadora el cartell presentat per l’artista local, Juan Vilches Adan.
Un cartell, segons el jurat, molt cridaner, original i d’acurada factura, que recull de manera molt plàstica la idiosincràsia de la nostra festa i que posa en valor la matèria primera amb què es basteix la nostra característica plaça.
El jurat també va decidir atorgar el segon premi a l’obra presentada per Sergio Iborra Colomer, i el tercer, a Juan Carlos Bañuls Moragues.
A la convocatòria es van presentar 19 obres provinents tant d’artistes locals, com d’altres llocs de la geografia espanyola com Xàtiva, Alcàsser, Múrcia, Sevilla i La Rioja.
La presentació oficial, tant del cartell com de la totalitat d’espectacles que integraran la Setmana de Bous d’enguany, se celebrarà el dijous 25 de juliol, al Teatre Municipal.