cartell bous-setmana de bous algemesi-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa Veu d'Algemesí-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíS’han presentat les combinacions definitives de la Setmana de Bous 2018, un cartell amb nou festejos que inclou una jonegada de la mítica ramaderia de Victorino Martín.

En un acte celebrat hui dijous en el Museu de la Festa d’Algemesí, la Comissió Taurina local ha presentat les combinacions definitives de la pròxima Setmana de Bous, que se celebrarà entre el 22 i el 30 de setembre i que comptarà amb sis jonegades picades (dos d’elles mixtes), dos sense picadors i un espectacle de toreig a cavall. 
Un any més, crida positivament l’atenció la varietat d’encastes que exhibeix el cartell i, sobretot, l’anunci del ferro de Victorino Martín, que es presenta en esta llegendària fira, la més antiga de quantes existeixen dedicada a les jonegades. A més també debuta la divisa castellonenca de Daniel Ramos i la toledana de Fernando Peña.
En el cicle debutaran amb picadores dos prometedors alumnes de l’Escola de Tauromàquia de València, Borja Collado i Miguel Senent “Miguelito”, mentre que en el capítol d’absències es troba a faltar la presència de l’últim joneguer triomfador del passat serial faller, Jesús Chover.
Les combinacions han quedat de la següent manera:
Dissabte 22 de setembre: Miguel Senent “Miguelito” i Borja Collado (Daniel Ramos), i el rejoneador José Rocamora – (Cebada Gago).
Diumenge 23: Juan Carlos Carballo, Adrien Salenc i la rejoneadora Ana Rita – (Cebada Gago).
Dilluns 24: Daniel García Navarrete i Juan Pedro Llaguno – (Guadaira).
Dimarts 25: Sense cavalls per a Carlos Domínguez (Badajoz), Jordi Pérez (València), Jorge Martínez (Almeria), Fran de Vane (Albacete) i Julio Algiar (Màlaga) – (Nazario Ibáñez).
Dimecres 26: Sense cavalls per a Cristóbal Ramos “Parrita” (Escola El Juli), Miguel Polope (València), Juan José Vila “Villita” (Madrid), Jorge Rivera (Castelló) i Isaac Fonseca (Colmenar Vell) – (Los Chospes).
Dijous 27: Ángel Téllez i Francisco de Manuel – (Flor de Jara).
Divendres 28: Rafael González i Alejandro Adame – (Fernando Peña).
Dissabte 29: Alejandro Fermín i El Rafi – (Victorino Martín).
Diumenge 30: Festeig de rejons per a Juan Manuel Munera i Pérez Langa – (Luis Albarrán).
El cartell anunciador és obra del fotògraf local Ximo Tomás, que retrata un jònec encara en el corro de fusta abans d’eixir a la plaça.