Cartell Concert solidari marista la veu d'algemesiEl pròxim diumenge 26 de març, a les 19.30 h i al Teatre Municipal de la ciutat d’Algemesí, es celebrarà el XVé Concert Solidari del centre Marista Nuestra Señora de la Salud, amb la finalitat de recollir fons per tal d’ajudar la població desplaçada d’Alep, a Síria, on els Germans Maristes Blaus presten una ajuda incondicional en tasques d’assistència humanitària.
Les entrades estaran a la venda des del dia 13 fins al 23 de març al col·legi Maristes, en horari de 17 a 18h, i el divendres 24 en la mateixa taquilla del Teatre al preu de 7 euros. Les persones  interessades a col·laborar-hi i que no puguen assistir al concert podran adquirir entrades de fila zero al preu d’un euro.
La informació del concert estarà publicada en la pàgina web del centre: www.maristasalgemesi.com
Enguany, de la mateixa manera que en les anteriors edicions, els participats col·laboraran de manera altruïsta amb diverses d’actuacions de dansa, música, cant i poesia.
Els diners que s’arrepleguen en aquest XVé Concert Solidari seran donats al projecte Solidaritat amb Síria, que du a terme l’ONG Marista SED d’Educació per al Desenvolupament, Cooperació Internacional i Voluntariat per mitjà dels Maristes Blaus, que són els qui porten endavant aquesta tasca que pretén atendre els desplaçats interns que ocupen temporalment parcs públics i escoles del nord d’Alep.
A més de l’atenció d’emergència (atenció mèdica, subministrament de mantes, higiene, etc…),els Maristes Blaus també han posat en marxa un programa de repartiment d’aliments bàsics a les famílies (Cistella de la muntanya) i un programa de seguiment escolar per als xiquets (Vull aprendre).