club triatlo vialterra algemesi moisés castell la veu d'algemesí

Les joves triatletes en el primer sector de carrera a peu del Duatló d’Algemesí. MOISÉS CASTELL


El dissabte 29 d´abril va tindre lloc la festa del triatló al nostre municipi. Quasi 500 triatletes entre adults i xiquets en edat escolar disputaren el III DUATLÓ VIALTERRA ALGEMESÍ «TREMENDÚ» i plenaren de bicicletes i esportives els carrers del nostre municipi i el Poliesportiu Municipal.
Al matí va tindre lloc el Duatló Escolar composat per un seguit de 5 proves amb distintes categories, on els més menuts de la casa ens demostraren que el triatló no entén d’edats ni limitacions físiques, sent un esport apte per a qualsevol que tinga ganes de practicar-lo. Els nostres menuts varen tindre una actuació molt bona, quedant-se a les portes del pòdium en diverses categories però aconseguint el més important a aquestes edats, que no és altra cosa que gaudir de l’esport i divertir-se amb els companys i adversaris en carrera.
Per la vesprada va ser el torn dels adults, amb una prova molt ben organitzada i que tenia com a centre neuràlgic el Poliesportiu. Degut a la tipologia del circuit ciclista, es van alcançar unes velocitats en aquest sector molt altes, donant una espectacularitat que cal remarcar. El nivell mostrat per tots els triatletes participants va ser molt alt, així i tot, els triatletes del Club Triatló Vialterra Algemesí van copar les primeres posicions de totes les classificacions, tant individualment com per equips.
CLASSIFICACIONS
Masculí absoluta: Álvaro (2on classificat), Alejandro (3er classificat)
Femenina absoluta: Ana Monzó (1a classificada)
Junior masculí: Alejandro (1er classificat)
Sub 23 masculí: Álvaro (1er classificat)
Veterans 2 masculí: Iván (2on classificat), Juan Enrique (3er classificat)
Per equips: Vialterra (1er classificat, Álvaro, Alejandro i Ximo)
Relleus femesí; Ana i Salut (1es classificades)
Relleus mixtes: Ainhoa i Jose (2ons classificats)
Per a finalitzar, volem fer una menció al «nostre» Vicent Toldrà, el qui es va tornar a calçar les esportives i es va donar un xicotet homenatge podent fer l’últim relleu de la carrera a peu a l’equip que formava amb el seu germà. Enhorabona crack!!!!
Des de el Club com l’Escoleta, volem agrair a tots els voluntaris, Policia Local, Protecció Civil i a l’Ajuntament d’Algemesí pel suport que ens han donat i que ha fet possible que es poguera dur endavant aquesta prova.