La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algemesí, junt amb l’Agencia de Desenvolupament Local, i a partir de les inquietuds manifestades per les associacions empresarials locals, EMPAL i ACSA, ha llançat un portal empresarial web municipal “Algemesí ho té tot».

algemesi ho te totEMPAL.- Aquest nou portal es crea amb la intenció d’oferir una solució tecnològica per a que comerços, professionals i empreses es puguen beneficiar dels avantatges que tenen les noves tecnologies com a complement de les activitats comercials tradicionals.

La web facilitarà la recerca d’empreses, productes i serveis, a més de la publicació de novetats i promocions.

Cada empresa i cadascun dels autònoms i autònomes disposaran d’un subportal, gratuït i personalitzable, on podran adjuntar fotografies del seu establiment i dels productes, podran afegir una xicoteta descripció del que fan i la ubicació, horari d’obertura, dades de contacte i enllaços a les xarxes socials.

A més, totes aquelles empreses que ho desitgen podran incorporar la funció de botiga electrònica dins d’aquest portal. Aquest component proveirà als comerços i empreses de la possibilitat de vendre productes i serveis als usuaris i a les usuàries de la plataforma. Aquesta web també ofereix l’opció de reserva d’hora on line per als serveis, sense la necessitat de què els consumidors i consumidores hagen de desplaçar-se o telefonar.
 
Per dotar de contingut la web, es van introduir les dades de tots aquells associats a EMPAL que comptaven amb fitxa de catàleg d’empreses associades i es van crear les microsites pròpies de cadascuna d’aquestes empreses amb les dades que es tenien. A partir del dijous 18 de juliol s’enviarà un correu als associats d’EMPAL amb l’usuari i contrasenya perquè puguen fer modificacions o i introduir més informació.

Les empreses que no compten amb fitxa de catàleg es podran donar d’alta posant-se en contacte amb OTEA al correu info@algeotea.es o al telèfon 627 356 664.

Es realitzaran sessions de formació per tal de explicar amb més detall el funcionament del perfil dels negocis i els avantatges que dona tindre una microsite en Algemesí ho té tot. La formació està programada per a principis de setembre. Serà necesari fer uns  pre-inscripció mitjançant el següent formulari: https://forms.gle/vsaxUsBrL4FZrUTc9

Qualsevol dubte es pot contactar amb EMPAL al telèfon 622 483 004 o per correu electrònic agerencia@empal.es.