Recents estudis han demostrat de les taronges, que a més de ser un poderós antioxidant per la gran quantitat de Vitamina C que contenen, ser un bon aliat contra la grip i els constipats, afavoreixer la cicatrització i reforçar el sistema immunològic, hui tan necessari al dia a dia per a combatre la COVID-19, tenen un component que ajuden també a baixar de pes i a previndre la diabetis. Un aspecte a tindre en consideració en dates tan assenyalades com són els Nadals.

copal algemesi

COPAL.-  D’altra banda, un producte que tenim tant a la mà com la taronja és el kaki, una fruita dolça, fàcil de menjar, amb un alt contingut d’aigua que fa que siga ideal per a purificar i renovar el cos. Esta fruita tant de La Ribera, amb fibra saludable, beta carotens i amb provitamina A, ajuda al bon estat dels ossos, pell, cabell, mucoses i ajuda també, com la taronja, a tindre un correcte funcionament del sistema immunològic i del sistema nerviós.

Per tots aquests motius, un any més la Cooperativa d’Algemesí ha posat a la venda al Charter de Copal les caixes de kakis i taronges en els formats habituals. Sempre a un preu molt ajustat i amb la qualitat de les taronges i kakis dels agricultors del poble.

Com a novetat, aquest any, des de Copal s’han dissenyat dos models de cistella amb productes típics de Nadal com les taronges, kakis, torrons, vi i oli. Tots els productes elegits son productes de la Comunitat Valenciana i de bona qualitat.

Els models disponibles son els següents:

Nº 1 Cistella:

– 1 Suc Kaki

– 1 Botella de mistela.

– 1 Botella Hoya de Cadenas tinto.

– 1 Botella cava El Miracle.

– 1 Caja Nevaditos

– 1Kg. de kakis

– 1,5 kg. Navelina

Nº 2 Cistella:

– 1 Torró de xocolata

– 1 Torró d’Alacant

– 1 Suc de kaki

– 1 Botella Oli Oliva Campiño 2 l.

– 1 Botella Hoya de Cadenas tinto

– 1,5 kg. Kaki

– 1,5 kg. Navelina

Nº 3 Caixa de 5Kg. de Navelina.

Nº 4 Caixa de 2,3 Kg. de Clementina.

Nº 5 Caixa de Kaki de 6 peces.

Nº 6 Caixa de Navelina de 10 Kg.

Nº 7 Combinat Copal Gold de Kaki i Taronja de 8 Kg.

Nº 8 Caixa de Kaki de 4,5 Kg.

Nº 9 Navelina Standard de 15 Kg. a granel.

El model de cistelles de Nadal està disponible al Charter i es confeccionarà baix demanda per garantir la millor qualitat del producte. Es poden tramitar les comandes per email: comunicacion@copal.es, per telèfon 96 248 05 00 o directament al Charter Copal.