En setembre, la nedadora i triatleta d’Algemesí ha participat en dos proves dels Campionats d’Espanya de triatló.

LVA.-  Este mes de setembre, coincidint amb la pretemporada de natació i aprofitant les vacances, Claudia Bresó ha participat en dos proves dels Campionats d’Espanya de triatló.

Una celebrada al llac de Banyoles el primer cap de setmana de setembre en distancia sprint, on la triatleta d’Algemesí estigué en posicions capdavanteres en la natació i en la bici, encara que en la carrera a peu es va endarrerir per acabar en un 35° de la general.

El cap de setmana del 11 i 12 de setembre, a Roquetes de Mar, va aconseguir un 6° per equips en la Copa de la Reina Talents en distancia supersprint, i un 9° lloc en el format 3×3 en distancia supersprint amb el seu club Tragaleguas.

Una vegada finalitzat el Campionat d’Espanya a Las Palmas de Gran Canaria de natació en categoria junior, on va aconseguir un 14° lloc en el 1.500 metres lliures i un novè a la final del 100 braça, la nedadora i triatleta d’Algemesí ha donat per tancada esta temporada post Covid plena de dificultats.