travesia les palmeretes-claudia bresó-cn xuquerLa nadadora del CN Xúquer, Claudia Bresó, a aconseguit el primer lloc en categoria absoluta i sisena de la general en la primera travessia a nado de la temporara i la IV de Les Palmeretes en una distància de 2300m.

En el matí del diumenge 7 d’abril, la platja de Les Palmeretes celebrava la seua IV travessia a nado. A l’hora de l’eixida, els nadadors s’enfrontaven a una temperatura de l’aigua de 15’6°, el que ha fet que els esportistes eixiren amb neoprè. Amb estes circumstàncies, Bresó, ha tingut que lluitar molt en els primers 200 metres per fer-se un lloc. Inclús ha estat a punt de retirar-se, però ha seguit endavant i una vegada ha agafat el seu ritme ha remuntat fins els segon grup de nadadors. En acabar la prova, Bresó ha comentat que feia molt de fred i, no sentia les mans ni els peus.

Amb a aquesta travessia, comença una micro temporada després del campionat d’Espanya a Gijón on no va poder entrar en finals però si va fer BP (millor marques) als 100, 200 i 50 lliures.

Ara li queden uns mesos fins a juliol, per al Campionat d’Espanya Infantil a la piscina olímpica de Picornell (Barcelona), on intentarà entrar en alguna final del seu any.

En breu, al mes de maig, disputarà el Campionat d’Espanya de Triatló per equips amb el Tragaleguas amb les proves per equips i relleus.

Actualment, Claudia, segueix a Xest dintre del programa de tecnificació de la Federació Valenciana de Natació.

La nadadora, vol agrair el suport per part del CN Xúquer, Piscina d’Algemesí, David Ferragud, Cristóbal,…