Mariano Clemente és el nou president de l’Agrupació Empresarial de Algemesí.

empal algemesi juan carlos ferragud mariano clemente cotonera events agencia prensa2 moises castell

Juan Carlos Ferragud escoltant les paraules d’agraïment de Mariano Clemente. MOISÉS CASTELL/Prensa2

LVA.-  El Teatre Jaume I va ser el marc elegit per l’Agrupació Empresarial d’Algemesí, EMPAL, per a celebrar la nit del 5 de març, la XII Assemblea General Ordinària, que suposava el compliment dels quatre anys de l’actual Junta Directiva, i a continuació la IV Assemblea General Extraordinària, en la que es va triar al nou president i a les persones que formaran part de la Junta Directiva durant el període 2020-2024, a més d’aprovar-se les despeses realitzades i els pressupostos per al nou exercici.

Mariano Clemente, gerent de l’empresa Cotonera Events, va ser l’únic candidat a la presidència i va ser designat per unanimitat. Junt a ell també va ser elegida una junta directiva de 34 membres que l’acompanyaran en el nou període.

A més d’explicar la seua proposta de treball, el nou president va recordar la primera etapa d’EMPAL amb Miguel Candel posant en marxa el projecte empresarial, i va destacar la gran feina de Juan Carlos Ferragud al front de la Agrupació durant els últims huit anys en un discurs de gran contingut i molt emotiu. També va remarcar la importància del treball conjunt en este nou període que ara enceta.

La regidora de promoció econòmica, Palma Egido, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano i el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, Rafael Climent, van ser els encarregats de concloure l’acte.