Escola de Música “José Moreno Gans” de la Societat Musical d’Algemesí la veu d'algemesíEl passat dilluns 3 d’octubre arrancava el curs 2016-2017 amb unes molt bones dades.
Més de 400 alumnes han formalitzat la seua matrícula per a aquest curs a l’Escola de Música “José Moreno Gans” de la Societat Musical d’Algemesí, 100 d’ells als grups d’Estimulació Musical, que consisteixen en unes divertides sessions dirigidesxiquets i xiquetes de 5 i 6 anys on se’ls introdueix al món de la música de forma molt senzilla i entretinguda. Pel que fa als alumnes que estan aprenent a tocar algun instrument, el nombre ascendeix a 260, i cal remarcar que la gran majoria estudia amb instrumental cedit de manera totalment gratuïta per la Societat Musical.
D’altra banda, 23 són els professors i professores que formen l’equip educatiu de l’Escola JMG. Aquest planter està format per un professorat molt jove però altament qualificat i compromés amb el projecte de l’Escola, que treballa dia a dia per tal d’il·lusionar a menuts i majors amb la música.
Per últim, remarcar que el projecte educatiu de l’Escola de Música JMG continua, molt més enllà de les classes habituals del curs i les audicions generals d’alumnes. Els últims anys s’han consolidat les audicions d’aula, de les quals es fan més d’una vintena al llarg del curs i són molt beneficioses per a la formació dels alumnes. D’altra banda, aquest curs es realitzarà el 3r concert benèfic de l’Escola mitjançant el qual es col·labora amb associacions solidàries del nostre poble, fent així conscients als alumnes d’altres realitats diferents de la seua. També es continuarà amb el projecte de l’Escola d’Estiu Musical, que en aquesta última edició ha il·lusionat a més de 100 xiquets i xiquetes del poble.I com no, ens guardem algunes sorpreses que anireu coneixent al llarg del curs i són les que fan de l’Escola de Música JMG un lloc diferent on aprendre música: les ganes de reinventar-se i sorprendre a alumnes, pares i amics!