globotada col.legi ribalta algemesi la veud'algemesi

Globotada dels alumnes de Ribalta. LVA


La festa fallera va començar el dimecres 16 de març al col·legi Ribalta d’Algemesí. La proclamació de les falleres majors i dels presidents va encetar l’activitat festiva. Les xiquetes Amina, de Tercer d’Infantil, i Aia, de Sisé de Primària, són les falleres majors d’enguany, i les acompanyaran durant estos dies de festa els xiquets Pau i Àlex, també de Tercer d’Infantil i de Sisé de Primària respectivament. Juntament amb ells, dos docents foren proclamats com a fallers d’honor, la mestra d’Infantil, Amparo Domingo, i el mestre de Gimnàstica, Carles Roig.
La fallera major, Aia, i el president, Àlex, foren els encarregats de realitzar la crida i convidar els alumnes, mestres i famílies a participar dels festejos al col·legi Ribalta. A continuació, els alumnes realitzaren una “globotada”, on rebentaren a patades centenars de bufes.
Els actes fallers continuaren el dijous, amb la visita dels escolars a les falles de les rodalies. I hui divendres tindrà lloc la plantà de la monumental falla del Ribalta, que enguany està dedicada als jocs de lògica i matemàtiques. Grans cubs de Rubik, realitzats per mestres i treballadors de l’escola, coronaran la falla, que es completarà amb les figures realitzades pels alumnes de cada curs. La cremà se celebrarà a les 16,30 hores i el centre estarà obert perquè puguen assistir els familiars. L’Associació de Mares i Pares obsequiarà a escolars i famílies amb xocolate i bunyols.