La comunitat educativa de l’IES Bernat Guinovart d’Algemesí vol manifestar la seua satisfacció pels recents èxits aconseguits pels nostres alumnes en l’àmbit matemàtic i literari. Una vegada més s’ha demostrat que l’esforç i la dedicació continuada a l’estudi donen molt bons resultats. Es demostra, a més, no sols això, sinó que el nostre centre prepara adequadament als nostres alumnes tant en les disciplines científiques com en les humanístiques.
Per que fa a l’àmbit científic, el nostre alumne Eugeni Pérez Nebot rebé el 8è premi en les proves Cangur organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques. Des de fa 16  anys el nostre centre participa en aquestes proves, obtenint habitualment, resultats brillants. Enguany, com ja hem dit, hem quedat entre els millors centres valencians i així quedà clar en l’acte d’entrega que se celebrà a la Universitat Jaume I de Castelló el passat 1 de juny on el nostre alumne va rebre el premi de mà del President de la Societat Catalana de Matemàtiques Xavier Jarque i el Coordinador de la Comissió Cangur al País Valencià Màrius Fullana… (Us enviem en arxiu adjunt la foto del lliurament del premi a Eugeni)
Paral·lelament els resultats en quant a premis en la branca humanística i literària també han estat excel·lents. Adrián Moreno Zálvez i Lua Delcamp Martínez obtingueren sengles premis Sambori de literatura en valencià en la categoria local, guardons que van ser entregats el passat 22 d’abril al Teatre Municipal d’Algemesí. El compromís del nostre institut amb el valencià ha estat i és un dels principals referents del centre. Cal destacar que som l’únic centre educatiu de secundària i batxillerat d’Algemesí que des de fa més de 13 anys participem en les Trobades d’Escoles en Valencià.
ies bernat guinovart Bárbara Cruz López la veu d'algemesóI per últim, però no per això menys importat és el premi que ha aconseguit la nostra alumna  Bárbara Cruz López. Aquesta ha quedat finalista de la 8a edició del concurs literari Ficcions, “L’aventura de crear històries” , iniciativa de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) per promoure la lectura i l’escriptura en català arreu dels països de parla catalana. Cal destacar que és un premi molt valorat en l’àmbit educatiu, i molt difícil d’aconseguir. Barbarà recollí el seu premi el passat 31 de maig al Centre de Cultura Contemporània Octubre de València de mans de Josep Ritort, director gerent de l’AMIC i Imma Àngel Carbonell, representant de la Direcció General de Política Lingüística del Govern Valencià. (Us enviem en arxiu adjunt la foto del lliurament del premi a Bárbara).
Reiterar doncs les nostres felicitacions als guardonats, així com al professorat que ha fet possible aquest èxit. L’educació pública i de qualitat que impartim al nostre centre dona, un any més, magnífics fruits.