concert de pasdobles alberto ferrer la veu d'algemesíLa Banda Simfònica ja prepara l’esperat concert que enguany celebra la seua 24ª edició. L’acte tindrà lloc el dijous 21 de setembre a les 19.30 hores al Teatre Municipal.
Els músics algemesinencs treballen sense descans per a preparar els seus pròxims actes en un més de setembre frenètic en el qual, a banda dels tradicionals concerts de la Nit del Retorn i de Pasdobles, l’agrupació local ha inaugurat el cicle “Les Bandes al Palau de la Generalitat” i ha actuat al festival de bandes de Catarroja.
Per a aquesta edició el director Alberto Ferrer ha realitzat una selecció dels millors i més bonics pasdobles, entre els que es podran escoltar alguns dels més clàssics com “Amparito Roca” de Jaume Texidor i altres contemporanis i menys coneguts com “La Barila” de F. Sánchez Manzaneque, però que de segur fan les delícies del públic més incondicional. L’encarregat de conduir el concert i comentar les diferents peces serà el director de la televisió local Andreu Alberola.
La venda d’entrades tindrà lloc dimarts 19 i dimecres 20 als locals de la Societat Musical en horari de 17 a 20 hores i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre. El preu de l’entrada és de 6 € per al públic en general i de 3 € per als socis de la Societat Musical.