La vesprada del passat divendres 17 de maig, l’alumnat de les Ensenyances Professionals de Música junt al seu professorat omplien el Claustre del Museu de la Festa d’Algemesí de gom a gom en el tradicional ‘Concert de Professors i Alumnes’.

Andrea Montañana.-  Acompanyats de companys de classe, el claustre de professors del Centre i nombrosos veïns, els artistes estructuraren un concert de dos parts. La primera part del recital va estar protagonitzada per l’alumnat de cant, clarinet, flauta, guitarra i violí. Els assistents van poder gaudir de peces com ‘Los Peregrinitos’ de García Lorca, ‘Sovra Tenere Herbette’ de C. Monteverdi, ‘Ragtime’ de Beischer-Maytó i d’un concert de guitarra, violí i clarinet en ‘Re Major Rv 93’ de Vivaldi; peces que despertaren l’aplaudiment del públic.

A la volta del descans, el ritme va augmentar de la mà de la Cabanilles Jazz Band, que va ser l’encarregada de fer gaudir al públic durant la segona part del recital en el que tocaren diferents peces com ‘Jumpin at the Woodwide’, ‘I won’t dance’ o ‘Strike up the band’, entre altres.

Després d’aquest gran concert, les activitats no cessen al Centre Cabanilles. Ens trobem en la recta final del curs escolar i tant l’alumnat com els professors volen seguir mostrant als veïns d’Algemesí el treball i els avanços que s’han aconseguit aquest curs.

En les properes setmanes podrem gaudir de la tradicional ‘Mostra de Dansa’ i de la ‘Graduació de Dansa 2019’. El mes de juny l’alumnat de música ha preparat l’última audició del curs de les Ensenyances Professionals que es celebrarà el divendres 14 al mateix Centre i la ‘Graduació de Música’ el dijous 20 de juny.

El calendari complet el podreu trobar al llarg d’aquestes últimes setmanes del trimestre a les xarxes socials del Centre.