El termini de presentació d’obres per a participar en el “I Concurs de Paisatges d’aigua i horta d’Algemesí”, s’amplia al 20 de maig de 2021.

LVA.-  Es tracta de la primera edició del “Concurs de Paisatges d’aigua i horta d’Algemesí”, en les variants de pintura, escultura i fotografia, per a commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra el 5 de juny.

La convocatòria naix amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni cultural paisatgístic i els espais d’aigua i horta del terme d’Algemesí, i impulsar la creació artística promovent la importància de l’aigua en el nostre territori i la conscienciació d’un ús responsable i sostenible d’este recurs.

El concurs és de caràcter obert i públic, i s’estableixen tres premis de 600 euros, un per cada categoria (pintura, escultura i fotografia).

Totes les persones que vulguen participar hauran de presentar les seues obres al Museu Valencià de la Festa, abans del termini de presentació que finalitzarà el 20 de maig de 2021.

El regidor de Turisme Edgar Bresó ha manifestat el seua satisfacció en convocar als diferents artistes del nostre poble per a commemorar un dia que ha de servir per a gaudir de la bellesa dels nostres recursos naturals, però també per a conscienciar-nos de la importància que té la cura del medi ambient i, especialment de l’aigua, un recurs escàs i indispensable que hem de estalviar.

Amb les obres guanyadores i una selecció d’obres finalistes, es realitzarà una exposició temporal que s’inaugurarà el 5 de juny, Dia Internacional del Medi Ambient, juntament amb la presentació de premis al Museu Valencià de la Festa.

Convocatòria fins el 20 de maig de 2021. Es poden descarregar les bases de la convocatòria a la pàgina web de l’Ajuntament d’Algemesí, www.algemesi.es