El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball , Rafael Climent, ha participat en la reunió de la comissió executiva de la Federació d’Empreses Valencianes d’Economia Social, FEVES, que ha tingut lloc a la seu de l’empresa d’Algemesí, Dismuntel, ubicada al polígon industrial de Cotes.
El conseller ha assistir a aquesta reunió per a conéixer de primera mà el problemes de les empreses d’economia social i les societats laborals. “A la reunió hem parlat de com afrontar reptes com la innovació, la internacionalització i la reindustrialització”, assegura el conseller Climent.
Les empreses d’economia social són aquelles que la majoria del capital social està en mans dels treballadors. Miguel Miñana és el president de FEVES, una entitat que compleix enguany 30 anys d’existència i vol ara donar un impuls “i una major difusió perquè l’economia social pot ser una eixida per a generar noves empreses i ocupació en tots els sectors productius”, afirma Miñana.
La reunió ha tingut lloc a Dismuntel, una empresa d’Algemesí amb 54 treballadors que l’any passat va obtindre el premi a la trajectòria empresarial i que treballa amb tot allò relacionat amb l’electrònica i diversos projectes capdavanters tecnològicament com ara el control de l’eficiència energètica.

Font: algemesi.net