El sequia sollana secretari autonomis d'agricultura, han visitat l’estat de les obres de la coneguda com a sèquia de Sollana, uns treballs que consisteixen en entubar 2 quilòmetres de la sèquia de gran profunditat i emplenar amb terra el terreny i donar pas a una via verda.
Es tracta d’una obra valorada en 1.400.000 euros que estava prevista per a dur-se a terme l’any 2008 i s’ha reprès amb el nou govern valencià. Per a Rodríguez Mulero, es tracta d’una obra “necessària, perquè era un perill per als agricultors que utilitzen el camí rural i també per als agricultors de Sollana perquè és una sèquia que rega 3.200 hectàrees i dóna servei a mil agricultors”.
Per la seua banda, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha assenyalat que amb aquestes obres “complim amb una reivindicació històrica dels agricultors algemesinenses perquè és un perill per a tots els usuaris de la zona una sèquia amb una profunditat de fins a cinc metres. Era un compromís invertir en millores per als nostres agricultors i en poc més d’un any estem a punt de tenir la sèquia a ple rendiment i una via verda per a vianants i ciclistes al costat del camí rural”.

Font: algemesi.net