Contenidors amb missatges directes en una campanya de conscienciació cívica durant la Setmana de Bous d’Algemesí.

LVA.-  L’Ajuntament d’Algemesí ha iniciat una campanya de conscienciació cívica per a mantindre net el parc Salvador Castell durant la Setmana de Bous que se celebra del 22 de setembre a l’1 d’octubre.

La primera acció ha sigut retolar els contenidors de residus que s’han instal·lat per a reformar la zona de casetes del parc amb frases eslògan per a incidir en la convivència i el respecte.

“Els operaris no són els teus criats, no embrutes”, “Mira al de darrere i dis-li que ho arreplegue”, “Xiquet@, coneixement”, “El gotet ací dins o a la porta de ta casa”, “No en volem cap que no estiga educat”, “Tant de gym… i ara tens gossera de caminar 5 metres?” són algunes de les frases que s’han retolat en els contenidors.

La regidora de Serveis Públics, Carmina Borrás, ha assenyalat que són missatges molt directes “per a conscienciar a la gent per a fer una crida al respecte i el civisme durant els dies festius”. L’edil ha volgut incidir en què “s’ha de respectar el treball i ajudar a l’equip d’operaris de neteja”.