conveni ACSA-CRA-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesí

Representants d’ACSA i Caixa Rural. LVA

La Caixa Rural d´Algemesí i l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, amb l’objectiu de desenvolupar el comerç local, han signat la renovació del conveni de col·laboració el qual facilita als associats, productes de finançament i serveis de pagament personalitzats amb condicions avantatjoses.

La signatura del conveni consolida el llançament de la targeta de crèdit Visa Affinity CRA-ACSA-EMPAL, que va naixer en l’anterior conveni a l’abric de les tres entitats econòmiques de caràcter local. Aquest instrument de pagament no és només un signe d’identitat local, si no que a més és una eina de reforç per al começ associat en l’estragègia de les campanyes i promocions comercial que du a terme al llarg de l’any.

El conveni el van signar dijous passat la Presidenta de ACSA, Gemma Carrasco, la Tresorera de l’associació Mª Amparo Vendrell i el Director General de la Caixa Rural, Francisco Soler recolzat pel seu President José Vicente Torrent.

Tant la Caixa Rural com ACSA destaquen la importància d’aquest conveni, en el que es preten ajudar a dinamitzar el teixit comercial de la ciutat i la conscienciació de la importància de compra al comerç local.