espoli juane cortell ferran lorente victor hugo giner salvador ferris la veu d'algemesi corredor de falles jordi maravilla

Ponents a l’acte de l’Espolí. CORREDOR DE FALLES


Jordi Maravilla, administrador del blog corredor de falles, analitza en profunditat la primera tertúlia fallera celebrada a Agemesí  que va estar organitzada per l’associació l’Espolí.
Començava al Casino Liberal d`Algemesí, la taula rodona amb les paraules d’Oscar Escobar: “Hi ha molts elements, però hi ha un sense el qual esta festa no existiria: les falles” a continuació presentà un a un els membres de la Taula. Primer Juane Cortell artista faller i moderador que ja tenia experiència com a organitzador de les Tertúlies del Taller de Tamany i Color, Salvador Ferrís, primer artista professional d`Algemesí, especialitzat en infantils que ja plantà l’any passat a la secció primera de València -i ho tornarà a fer enguany-, Victor H. Giner el seu alter ego però tant grans com infantils, amb nou palets locals, es segon en la classificació històrica darrere dels mítics Germans Navarro de Carcaixent.

Tota la crònica ací.