El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat hui el llistat de polígons industrials avançats, entre els que es troba l’algemesinenc de Cotes.

LVA.-  Hui ha eixit publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana que Algemesí, concretament el polígon de Cotes, és un dels sis polígons industrials avançats de la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’una recompensa a l’esforç conjunt de la EGM Cotes, EMPAL i l’Ajuntament d’Algemesí, un reconeixement que ens ubica al capdavant de la innovació industrial.

La Llei contempla la classificació com avançades aquelles àrees industrials que, a més d’haver constituït una Entitat de Gestió i Modernització o tinguen una entitat de conservació urbanística, compten amb 9 de les 12 dotacions de l’article 32, entre elles és obligatori comptar amb xarxes de telecomunicacions de banda ampla, i disposen, a més, almenys de 9 de les 19 dotacions addicionals recollides en l’article 33 de la normativa.

Esta categorització suposa accedir a més ajudes de l’administració i avantatges per a les empreses en estar en una zona industrial d’avantguarda.

L’Agrupació Empresarial d’Algemesí, EMPAL, anuncia que no ens queda ací, que continuarà treballant per a que totes les àrees industrials d’Algemesí siguen avançades.