CIUDADANOS-ciutadans algemesi-edgar breso-kiko reinoso-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíTots som conscients de la magnitud del problema que suposa per als algemesinencs la situació de l’agricultura al nostre poble. Però, des del nostre punt de vista, no és moment de buscar culpables i criticar el que no s’ha fet, és el moment de TROBAR SOLUCIONS i això és el que farem els propers 4 anys si governem:

– Salvaguardarem la seguretat dels nostres camps creant una Patrulla Rural (si és possible 24h.)

– Posarem en marxa un «Banc de terres» que permetrà explotar uns camps que, any rere any, van perdent la seva capacitat productiva perquè els seus propietaris no veuen la manera de que aquesta siga rendible.

– Incentivarem el desenvolupament d’altres tipus de cultius, a banda de la taronja, que permetran desestacionalitzar i optimitzar el nostre camp i estabilitzar els llocs de treball.

– Potenciarem la marca: «Producte d’Algemesí» als comerços, bars i restaurants, així com a esdeveniments estratègics orientats a la promoció de la nostra fruita i verdura.

– Col·laborarem amb COPAL per optimitzar els recursos disponibles i aconseguir que les nostres terres tornen a ser el motor de l’economia local.

– Organitzarem esdeveniments que promocionen l’ús de les nostres fruites i verdures, potenciant l’interès turístic. Per exemple, amb l’organització d’esdeveniments gastronòmics de productes locals.

– Treballarem juntament amb ACSA per posar en funcionament un Mercat de Abastiments Local facilitant que els comerços locals puguen vendre els productes agrícoles del nostre poble.

– Habilitarem màquines espremedores de suc i proveirem de taronges als col·legis d’Algemesí per incentivar el consum de suc entre els més menuts.

– Farem una campanya als bars d’Algemesí, dotant d’una màquina espremedora a aquells locals que es comprometin a vendre suc de taronges del nostre poble.

En definitiva, si governem: Incentivarem la PRODUCCIÓ agrícola, millorarem l’ESTABILITAT del sector i impulsarem les VENDES i el CONSUM dels nostres productes autòctons.