CIUDADANOS-ciutadans algemesi-edgar breso-kiko reinoso-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíParlar de polítiques socials és parlar de persones i segurament PSOE i EU ens hauran dit tot el que s’han preocupat per les persones durant l’última legislatura. Però per a governar cal parlar de xifres executades i no d’intencions o pressupostos i les dades no avalen al nostre ajuntament.

La realitat és que, en les últimes dades que disposem del Ministeri d’Hisenda (2017), Algemesí està al rànquing de poblacions de més de 20.000 habitants amb una POBRA inversió en serveis socials (28,37 € per habitant). Per això, la primera mesura que portarem a terme és evident: Augmentar la inversió real en serveis socials. Però no amb promeses, amb FETS. Hem patit un ajuntament inactiu amb bones paraules però amb pocs avanços reals. A més, crearem un Pla contra la Pobresa i la Desigualtat Social amb ajudes específiques per a les famílies amb tots els membres aturats. També crearem un Pla per apropar els Serveis Sanitaris a la Població perquè uns ciutadans sense salut, tenen dificultats per a treballar i sense feina és impossible millorar el benestar social.

Pel que fa a l’ocupació, anem a posar-nos a treballar des del primer minut per ajudar a que les 1.559 persones desocupades de la nostra ciutat troben feina. Estudiarem cada cas per donar assessorament i solució personalitzada. Hem dissenyat un Programa d’Ocupació que combinarà les necessitats de la ciutadania amb les de les empreses locals i treballarem amb l’Oficina Tècnica Econòmica d’Algemesí (OTEA) per a rebaixar al màxim les xifres d’atur (actualment estem en 12,24%).

En definitiva, anem a aprofitar tots el recursos que tenim a l’abast a nivell local per a millorar les xifres, tant d’inversió social com d’ocupació. Però no es tracta només de gastar més sinó gastar millor. Per això crearem una regidoria de Projectes Europeus per aconseguir subvencions, fer més eficient la política social i construir l’Algemesí de tots i per a tots.

La millor política social és millorar la vida de cadascú i això és el que farem amb vostre suport.