El passat 15 de juny va quedar constituïda la nova corporació municipal amb la presa de possessió dels nous regidors. Pocs dies després, amb el nomenament d’Edgar Bresó com a regidor delegat de les àrees de Turisme i Urbanisme, s’iniciava per a nosaltres una nova i apassionant etapa, una etapa de reptes i d’oportunitats.

Ciutadans.-  Els reptes ens parlen de futur i d’il·lusió. Ens parlen de contribuir, d’aportar el nostre gra d’arena en tot allò que contribueix al desenvolupament del nostre poble. Ens parlen de millorar la qualitat de vida dels algemesinencs i és així com hem començat a treballar des del primer dia fins hui, al nostre Ajuntament.

Les oportunitats, ja les tenim ací. Són totes aquelles que en els quatre anys vinents ens van a permetre dur a terme accions per afrontar els reptes dels quals parlàvem abans.  Són les següents actuacions, conseqüència d’alguns dels exemples d’oportunitats aprofitades:

  • Des de la regidoria de Turisme, s’ha activat un pla que posarà al dia el nostre Museu de la Festa que, no hem d’oblidar, va rebre l’any passat més de 13.200 visites. El Museu és, i ha de ser cada vegada més, un referent de la cultura, les tradicions i la idiosincràsia del nostre poble i, sens dubte, la seua capacitat de captar visites, turisme, actes i esdeveniments, beneficiarà a tot el teixit comercial d’Algemesí.
  • També a l’àrea d’Urbanisme, l’activitat està ja en marxa, amb el que probablement és l’obra més demandada per la població: la nova piscina d’estiu. Amb la informació que ja ens han facilitat els tècnics, és qüestió de dies que s’inicien els estudis per tal de posar en marxa aquesta demanda dels nostres veïns i veïnes i que, més prompte que tard, serà una realitat. Però, no sols la piscina: també cal desenvolupar definitivament el PGOU (Pla General d’Ordenació Urbanística), continuar actualitzant les instal·lacions de clavegueram i distribució d’aigua per tal de minimitzar pèrdues, millorar infraestructures viàries, així com posar en marxa les obres del pavelló i centre d’educació especial. En definitiva, una sèrie d’accions que amb el treball de tot l’equip ja estan preparades per a dur-se a terme en el moment adequat.

Malgrat haver coincidit la nostra entrada a l’Ajuntament amb l’estiu, hem aprofitat aquests 2 mesos per a encetar un projecte que, estem segurs, aconseguirà il·lusionar a tots els ciutadans del nostre poble i tots junts farem possible un Algemesí, més accessible, amb millors serveis i, en definitiva, amb millor qualitat de vida.