sahara fotoagencia valencia fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíHui fa 42 anys que es va proclamar la República Àrab Sahrauí Democràtica. 42 anys que els sahrauís viuen refugiats al desert, i sempre esperant no complir un nou aniversari i que el pròxim 27 de febrer el disfruten a la seua terra.
Dahak – La Ribera treballa colze a colze amb el poble sahrauí, amb l’objectiu de fomentar els llaços d’amistat i solidaritat, així com recolzar el dret a l’autodeterminació de l’antic Sàhara español d’acord amb les resolucions adoptades en el seu dia per les Nacions Unides.
Dahak pretén continuar treballant els diferents projectes solidaris com cada any: la caravana d’aliments, el treball de difusió i sobretot el projecte d’acollida de xiquets i xiquetes sahrauís dins el programa Vacances en Pau. Aquest últim porta fins les nostres terres els millors embaixadors de la causa, i els proporciona assistència sanitària i una alimentació adequada a més de noves experiències tant per a ells com per a les families acollidores.
Al desert no floreixen flors, però sí persones! Així que si estàs interessat en aquest projecte, t’esperem aquest divendres 2 de març a les 19:30hores a la Casa de la Cultura d’Alcúdia per a presentar el projecte Vacances en pau 2018 amb col·laboració amb l’associació Amel d’Alcúdia.
Vos esperem! 
Dahak La Ribera preten continuar portant endavant els diferents projectes solidaris com son la caravana d’aliments, el treball de difusió i sobretot el projecte d’acollida de xiquets i xiquetes saharauís Vacances en Pau.
Aquest porta fins les nostres terres als que no podien ser millors embaixadors de la causa, i proporciona a estos xiquets i xiquetes assistència sanitaria i alimentació, a més de noves experiències tants per als xiquets com per a les famílies acollidores.