david pous preni ciencies socials la veu d'algemesiL’algemesinenc David Pous ha guanyat la segona edició del Premi de Ciències Socials “Vicent Castell Llàcer” que organitza l’Ajuntament d’Algemesí. El jurat ha valorat aquest treball com una proposta original. Planteja amb una visió nova un projecte factible i de futur que pot dinamitzar la Festa de la Mare de Déu de la Salut. A més a més, obri un debat necessari i obligar al voltant d’una celebració que ha d’afrontar nous reptes pel seu reconeixement internacional. També és valent per llançar una crítica a la situació actual que es viu en la Festa a nivell de gestió del patrimoni.
El jurat ha estat format per l’alcaldessa Marta Trenzano; la regidora de Joventut, Palma Egido; l’historiador Josep Antoni Domingo; l’antropòleg Salvador Llopis; el professor Enric Olivares, i la premiada de l’any passat Eva Tortajada.
La finalitat del premi és impulsar l’anàlisi i el debat al voltant de les transformacions i el reptes socials, ambientals, tecnològics i de salut a què s’enfronta la societat contemporània d’Algemesí i la comarca de La Ribera.
David Pous ha rebut el guardó que l’acredità com a guanyador del certamen de mans de l’alcaldessa i la regidora de Joventut.