societat musical d'algemesí alberto ferrer josep moreno gans educands

nous músics a la Banda Simfònica d’Algemesí. XIMO TOMÁS


Aquest dissabte té lloc l’entrada oficial dels nous músics a la Banda Simfònica d’Algemesí, una de les activitats més entranyables i esperades  que amb motiu de la festa de Santa Cecília organitza la Societat Musical d’Algemesí.
A les 18:00 hores, la Banda Simfònica eixirà en cercavila des de la seua seu a la Plaça del Teular per a recollir als nous músics a les seues cases. Aquest any són deu els components que s’incorporen al planter de l’agrupació algemesinenca: Blanca Pallardó Azorín (flauta), Adán Lacasa Portalés (clarinet), Ferran Ortiz Terol (fagot), Marc Nácher Chinesta (violoncel), Jordi Ortiz Terol (trompa), Elisa Marrodán Verdeguer (violoncel), Pasqual Aguilar Soria (trombó), Lua Delcamp Martínez (clarinet), Maria Escandell Borràs (flauta) i Jesús Aranda Expósito (trombó).
Una vegada recollits els nous músics, tota la Banda, així com familiars, amics i simpatitzants, celebraran un emotiu acte introduït recentment que, tot i celebrar-se a l’Ajuntament, pretén donar tot el protagonisme a l’entitat musical i als deu components que entren a formar part de la Banda. Allí, tindrà lloc una cerimònia on se’ls entregarà als nous músics l’insígnia de la Societat Musical i tant companys de banda com directius els dedicaran unes paraules de benvinguda.
Per a tancar com cal aquest dia festiu, es celebrarà un sopar de germanor per a tots els músics i per a tots aquells que vulguen acompanyar-nos.