L’Ajuntament d’Algemesí va commemorar el Dia Internacional de la Dona.

LVA.-  Algemesí va commemorar el Dia Internacional de la Dona ahir 8 de març, amb la lectura d’un manifest per part de Quini Giner, regidora d’Inclusió i Igualtat d’Oportunitats, en la porta de l’ajuntament.

En el manifest, la regidora va destacar que «l’Ajuntament d’Algemesí reafirma el seu compromís amb els drets humans i, molt especialment, en un dia com el del 8 de març amb els drets de les dones i amb la igualtat d’oportunitats entre homes i dones».

A la Biblioteca Municipal també es va muntar un aparador de material bibliogràfic amb contes infantils i llibres per a persones adultes que tracten, sensibilitzen i doten d’eines que permeten avançar en la igualtat efectiva.

A estes dos activitats cal sumar la xarrada «Els noms de la Mare de Déu», l’encesa de llums morades que il·luminaren la façana de l’ajuntament, el Premi Falles Inclusives i Igualitàries i un Punt Violeta que s’ubicà a la Plaça Major durant les festes falleres.

La Regidoria no sols centra la campanya en les dates representatives, sinó que durant tot l’any continua organitzant activitats per a la sensibilització i reivindicació de la igualtat i la violència contra les dones. Per exemple, en 2023 s’han fet 200 campanyes i més de 40 accions.