doblecelloEl duo de violoncellistes interpretarà peces nadalenques, rapsòdies, tangos, balades i rock. Amb dos cellos, les percussions, la visita dels seus amics en l’escenari i altres sorpreses els espera al públic assistent la vespra del Nadal.

El duo de violoncellistes DobleCello han preparat un concert per a la vesprada del 24 de desembre, en el que interpretaran versions de temes nadalencs, clàssics, bandes sonores, tangos, balades i, fins i tot rock, en un seguit d’espectacle ple de sorpreses en el que faràn passar al públic mes d’una hora de música de corda, versionant temes fonamentals de bandes mítiques com Queen, AC/DC, Metálica o Coldplay.

A l’escenari de la Plaça del Mercat, els germans Eugeni i Miquel Pérez Nebot (Corbera 1999), presentaràn les seues adaptacions de temes del panorama musical més recent, combinant els dos cellos amb la marimba i les percussions.

DobleCello és un duo estable, els dos germans estudiaren conjuntament els dos instruments a nivell professional, no han deixat mai de tocar junts i han actuat en solitari en diversos concerts com el Sacre que celebraren l’any 2017 en la Basílica, entre alters esdeveniments. A nivell orquestral els dos músics són violoncellistes titulars en l’Orquestra Fhilarmònica de l’Universitat de València, OFUV, amb la que han tocat en el Palau de la Música de València, Auditorio de Saragossa, Teatre Serrano de Gandía, Gran Teatre de Xàtiva i Teatre Echegaray d’Ontinyent.

Durant el concert tindrà lloc la presentació de l’últim vídeo cover de DobleCello, gravat en Algemesí per Lucía Bastida, que estarà present en l’escenari i el pujarà en directe a les xarxes socials. A més contaran amb la col·laboració de l’oboista Llorenç Niclòs i del violinista Sergi Bretó.

Bocherini, Piazzola, Sting, Michael Jackson i Rihana podran ser escoltats i gaudits també pel públic en una vesprada nit de Nadal que es preveu màgica a Algemesí.