L’Ajuntament d’Algemesí autoritza l’entrada de gossos a les seues dependències municipals administratives. ACSA i EMPAL s’uneixen a la campanya.

LVA.- L’Ajuntament d’Algemesí ha designat com a Dog Friendly les següents dependències: el propi Ajuntament, Sala d’Exposicions, ADL, Policia Local, Jutjat de Pau, Serveis Socials, Biblioteca, Museu de la Festa, Cementeris Municipals i Centre Sociocultural Carrascalet. Així mateix, aquests espais rebran un distintiu que es col·locarà en un lloc visible de les portes d’accés i se’ls proveirà de bossetes canines.

Segons Quini Giner, regidora de Benestar Animal, aquesta nova Regidoria comença a fer els seus primers passos i anuncia que «també tenim la voluntat de col·laborar amb les protectores i impulsar una fira d’adopció animal. És molt important que les mascotes no es vegen com un regal o un capritx, sinó com una obligació i una rutina diària de treball i constància».

Les associacions ACSA i EMPAL també s’han unit a la campanya i han oferit la possibilitat de convertir en Dog Friendly els comerços locals d’Algemesí. Àngels Sierra, presidenta d’ACSA, ha assegurat que «farem partícips a tots els associats perquè, dins de les seues possibilitats, deixen entrar les mascotes als seus establiments». A més, Sierra ha sigut la primera persona de la nostra ciutat a obrir les portes del seu comerç als gossos.

Mariano Clemente, president d’EMPAL, assenyala que «tots aquells que tenim animals en casa els considerem com a part de la família. Per això, obrir-los les portes dels locals públics perquè no es queden sols és una iniciativa a la qual hem de donar suport».

L’Ajuntament d’Algemesí facilitarà a tots els comerços que ho sol·liciten el distintiu Dog Friendly per a impulsar una ciutat més amable amb les nostres mascotes.