En total s’han registrat set defuncions a Algemesí des de l’inici de la pandèmia, els dos últims entre el 3 i el 10 de juny.

casos coronavirus algemesiLVA.-  Dos dels tres morts registrats en La Ribera entre el 3 i el 10 de juny són veïns d’Algemesí (l’altre residia a Guadassuar), segons les dades oficials donades a conéixer per la Conselleria de Sanitat. Algemesí i Carlet són les poblacions de la comarca que han sumat major número de contagis en les últimes dos setmanes, tres afectats en tots dos casos, encara que a Algemesí s’ha produït una nova alta en els últims dies. Dos s’han detectat a Sueca i un a Almussafes.

La xifra de víctimes pel coronavirus a La Ribera s’eleva a 37 morts. Quant al volum de contagis, la Generalitat detalla que s’han detectat 497 persones que han donat positiu en les proves diagnòstiques PCR. En el que portem de juny han sigut nou els ciutadans que s’han infectat a la comarca.

El nombre de víctimes no havia canviat des del passat 14 de maig, per la qual cosa les noves notificacions trenquen una ratxa de quasi un mes. D’acord amb l’estadística manejada pel Consell, la taxa de mortalitat de La Ribera se situa en 13’5 defuncions per cada 100.000 habitants, un percentatge que es troba molt per davall de la mitjana nacional i autonòmica. Respecte a la taxa de contagi, La Ribera presenta 191’3 infectats per cada 100.000 habitants.

Font: Ajuntament d’Algemesí i Levante