El regidor de Turisme, Edgar Bresó, contesta a la pregunta de la regidora Emilia García.

LVA.-  En el passat ple de l’ajuntament d’Algemesí, celebrat el 31 de març, la regidora popular Emilia García va preguntar al regidor de Turisme, Edgar Bresó, si tenia constància de la participació d’algun hostaler d’Algemesí al TastArròs 2022 que se celebrava a València el 2 i 3 d’abril.

Aquesta pregunta ha generat malestar en els hostalers participants en aquest esdeveniment que han publicat en xarxes socials: “ens entristeix molt que un polític, que per la seua posició cal que contraste bé les coses abans de dir res, faça ús del nostre nom per a fer la més mínima insinuació de favoritisme ni res per l’estil”.

Davant aquesta situació, Edgar Bresó ha manifestat el següent: “En primer lloc he de dir que, malauradament, no em sorprèn en absolut aquest tipus de pregunta. És habitual que el PP, i en concret aquesta regidora, faça preguntes absolutament irrellevants per a la ciutadania amb l’únic objectiu d’intentar fer-me mal però, que al remat, el que fan és evidenciar el poc sentit comú que tenen aquestes persones que fan política des del micròfon del Berca mentre nosaltres treballem deixant-nos la pell per millorar el poble. Respecte a la pregunta en concret, es tracta d’una qüestió que, en tot cas, s’hauria de fer a la regidoria de comerç perquè Turisme Algemesí no té res a veure. És a dir, TastArròs, és un esdeveniment professional on no participa l’ajuntament, els que participen són els hostalers de forma individual. Els organitzadors es posen en contacte amb els restaurants per a que exposen el seu producte i punt. Sincerament, és vergonyós que un grup polític que aspira a governar i que es gasta 9.600 euros a l’any de subvenció pública per a assessorar-se no s’adone d’aquestes coses. Per altra banda, no acabe d’entendre què és el que intenta suggerir la regidora del PP amb aquesta pregunta. Sembla que últimament el PP d’Algemesí està més interessat en saber noms que en fer cap cosa útil per a la ciutadania. És ridícul que un grup municipal utilitze el Ple municipal per a posar de manifest la seua incompetència per a fer política”.