black fridayEl divendres 23 de novembre se celebrarà el «Divendres Negre» als comerços d’ACSA. L’objectiu de la cinquena edició d’esta campanya de promoció comercial és donar un impuls a les vendes abans del període Nadalenc amb interessants descomptes i facilitar les compres als consumidors, ja que els comerços participants obriran de forma ininterrompuda des de l’hora d’apertura dels comerços fins a les 21.00 h.

Amb este horari ampliat, les veïnes i els veïns d’Algemesí poden realitzar les seues compres en la franja horària del migdia, amb més tranquil·litat i dedicació per part dels comerciants.

A més, per fer més atractives les compres en esta jornada, se sortejaran 5 vals de compra de 50 € entre les consumidores i els consumidors que participen en la campanya del Divendres Negre d’ACSA. El sorteig es realitzarà el divendres al primer pis del Mercat Municipal a les 21.00 hores.

Els comerços d’ACSA que participen en esta campanya són:

EXPENDEDURIA Nº 3, CAROLINA BOSCH, V.O. Joyeros, FLORISTERIA PRESEN, TRIANGLE-2, JOIERIA I RELLOTGERIA FOLCH, BLANCATELA, TOIMA, CARMEN ROBA INFANTIL, GIRBÉS MODA, iO JOYERIA, MODAS GLOMI, CARMEN, EL VESTIDOR DE ESTER, JOIERIA SAFIR, BASE: DESMARQUE, BASE: CORREXUTA, EVA MODA INTIMA, ROSA ESQUER DISSENY, MINNISTORE, NINOS, SUPRASOFT, TELEHOGAR MAIQUES, LLAR TEXTIL, LITTLE KINGS, PAPERERIA LA CANALETA, BIG –BODY LENCERIA, RETALLS AMPARO, IBOR, MIA MODA, ELECTRODOMÉSTICOS FAUS, OLGA CUBELLS «LA MANYETA», MARINTIMA, DECOMOB I TEXTIL TU CASA.