Les obres realitzades al carrer Cervantes finalitzaran el 31 d’agost i milloraran el sanejament, la seguretat vial i la mobilitat del veïnat.

El projecte “Pavimentació i substitució del clavegueram del carrer Cervantes” ha començat amb l’execució de les obres a aquest carrer. Les esperades obres començaren a mitjans de juny i tenen previst la seua finalització el dia 31 d’agost.
L’objectiu d’aquesta feina és millorar de forma important el sanejament, la seguretat vial i la mobilitat del veïnat dels carrers de l’àmbit d’actuació i del conjunt del poble d’Algemesí. S’està substituint tota la xarxa del clavegueram, però el paviment de pedra natural es mantindrà per a conservar el costat tradicional. A més, s’incorporarà un asfalt a la part central per millorar les prestacions acústiques.
El tram afectat serà el carrer Cervantes, des de la Ronda d’Alzira fins al carrer Lepanto, la segona fase, que acabarà tot el carrer, s’iniciarà a l’estiu de l’any 2017.
Pau Montalvà, Regidor d’Urbanisme, assegura que “aquest carrer tenia una demanda, des de fa uns anys, per a la millora del traçat. Aquesta demanada no estava atesa i nosaltres l’hem dut a terme per tal de solucionar tant el clavegueram com la calçada. Hem decidit fer-ho en dos trams ja que el carrer Cervantes és un dels importants de la ciutat quant al trànsit i tallar-lo tot d’una podria ocasionar problemes als veïns d’Algemesí.”
Font: algemesi.net