Des de hui dilluns 16 d’octubre, el sentit de la circulació al carrer Sant Dionís torna a ser del carrer Albalat  al carrer València.

LVA.-  L’Ajuntament d’Algemesí recupera el sentit original de direcció del trànsit del carrer Sant Dionís, des del carrer Albalat fins al carrer València. Per tant, des d’eixe moment quedarà prohibida la circulació en el sentit actual.

Aquesta modificació es posa en marxa el dilluns 16 d’octubre i quedarà prohibit l’estacionament al carrer Sant Dionís a partir de les 8 hores del mateix dia i durant el temps estrictament necessari per a implantar-la.

La decisió es pren arran dels suggeriments veïnals motivats pels nombrosos inconvenients del sentit actual a l’hora d’accedir al centre de la ciutat, així com per la dificultat d’alguns usuaris per a accedir als garatges comunitaris, entre altres motius que actualment afecten de manera negativa la mobilitat urbana.

«La Regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat ha sol·licitat el corresponent informe a la Policia Local; l’esmentat informe ha conclòs que és aconsellable, per seguretat i fluïdesa del trànsit, tornar al sentit de circulació habitual que hi havia abans de l’actual», ha afirmat el regidor de l’àrea, Kiko Reinoso.

L’Ajuntament confia que la mesura cause les menors molèsties possibles. En qualsevol cas, totes les propostes i suggeriments s’atendran tant a l’Ajuntament com a través del correu electrònic: alcaldetescolta@algemesi.net.