Representants del Club de Córrer Tortuga d’Algemesí han participat en diferents proves en juliol.

LVA.-  El cap de setmana del 10 i 11 de juliol, el Club Tortuga va estar representat en varies carreres de Trail. Integrants del Club van estar en el 42K BUFF EPIC TRAIL, 26K BUFF EPIC TRAIL i VALL D’ARAN UTMB en varies distàncies: 15 km, on hi ha que destacar la tercera posició en la seua categoria de Vicky Naval, 55 km, i la prova de 105 km on el Club va estar representat per Kike Wally. Tots van gaudir de una gran carrera en molt bones vistes.

També dir que el 18 de setembre, a les 19:00 hores, el Club Tortuga en companyia de l’Ajuntament d’Algemesí, organitzarà la XXXVI Volta a Peu «Sant Onofre» 10 kilòmetres a un circuit semiurbà.