BANDA SIMFÒNICA ALGEMESI SANTA CECILIA LA VEU D'ALGEMESÍL’acte tindrà lloc el pròxim diumenge 26 de novembre a les 11.30 hores al Teatre Municipal i serà el punt final d’unes setmanes carregades de música i d’activitats.
La Banda Simfònica i el seu director Alberto Ferrer fa setmanes que treballen un variat repertori que espera agradar al públic més exigent i que confereix tot el protagonisme al talent musical de diferents algemesinencs.
El concert s’encetarà amb l’estrena del pasdoble “Músics Sense Fronteres”, que el músic de la Banda Jordi Girbés ha compost expressament per a commemorar el XV aniversari de l’agrupació més solidària de la Societat Musical. D’altra banda els músics Carles Blasco i Carlos Gómez actuaran com a solistes, i acompanyats per la Banda Simfònica, interpretant les obres “Tuba Concerto” d’Edward Gregson i “Concerto n.1 in F minor for Clarinet” de Carl Maria von Weber, respectivament. Per finalitzar el concert el públic assistent podrà escoltar l’obra “Bauceant”, del compositor algemesinenc Joan Vicent Machí, en la que es fa un recorregut musical per les cartes més representatives de la baralla medieval francesa, tot un plaer per als sentits.
La venda d’entrades tindrà lloc a la Secretaria de la Societat Musical del 20 al 24 de novembre en horari de 17 a 20 hores i a les taquilles del Teatre una hora abans del concert. El preu és de 3 € per al públic en general i d’1,5 € per als socis de la Societat Musical.