El Consell Territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana ha celebrat la seua festa al Museu d’Algemesí.

El Museu Valencià de la Festa ha acollit l’acte de reconeixement als afiliats de l’ONCE al qual han assistit prop de 100 persones de l’entitat, comptant amb la presència de José Manuel Pichel, delegat territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, Enrique Llin Ruiz, president del Consell Territorial, i Belén Boronat Ríos, subdelegada territorial, que han estat acompanyats per consellers territorials i directors d’agències de l’ONCE.

La visita ha comptat amb el suport sonor de la Festa d’Algemesí a càrrec dels dolçainers i dolçaineres de la «Escola de tabal i dolçaina» i amb un concert de Vivaldi per a guitarra a càrrec de Joan Gimeno Escrivà i Joan Baptista Gimeno del «Centre professional de música i Dansa Joan Baptista Cabanilles».

Amb aquest acte, el Consell Territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, que és l’òrgan de representació dels afiliats i afiliades de València, Alacant i Castelló, ha redit un homenatge a les persones que es van jubilar o incapacitar durant l’any 2018. Per a Enrique Llin Ruiz, president del Consell Territorial, l’acte ha tingut un doble sentit, «d’una banda reconèixer els anys de dedicació de les persones que van prestar els seus serveis fins a l’any passat, i, de l’altra, afavorir la proximitat del Grup Social ONCE amb aquest col•lectiu de persones que han dedicat bona part de la seva vida treballant a l’ONCE i que desitgem que segueixin comptant i participant amb la Institució«.

Els assistents han visitat l’exposició permanent de la Festa de la Mare de Déu de la Salut i una exposició de la història de la indumentària des de l’època de Roma fins a l’actualitat. Aquestes dues exposicions s’han adaptat perquè els afiliats invidents de l’ONCE pogueren accedir i tocar els elements exposats acompanyats per les explicacions pertinents.