mare de deu de la salut algemesi unesco patrimonio inmaterial de la humanidad fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíFesters i festeres del barri Muntanya tornaran a oferir tapissos i clauers de La Festa el dissabte que ve en el mercat, una forma de involucrar a tot el poble i de donar visibilitat als organitzadors.

Les festeres i els festers del barri Muntanya, davant de l’èxit obtingut passat dissabte al mercat, tornen a eixir el proper dissabte 9 de juny per a oferir tapissos i clauers de La Festa. Aquesta llavor té dues finalitats: una, fer vore al poble que el suport a la Festa és cosa de tots, i dos, donar-li visibilitat a la figura del fester, hòmens i dones que, desinteressadament, organitzen cada quatre anys la Festa de la Mare de Déu de la Salut.

Dissabte passat estigueren a la porta del banc Sabadell. Aquest dissabte encara no tenen lloc assignat, però ho faran saber per les xarxes socials oficials de la Festa.