jornada tecnologica fact Flight Case, Mantequilla voladora, Rising from the abyss, DJ Brian Van Andel, Nius de Nit, Novembre elèctric, Lara Taylor & Mystic DJ, Stereocolor i Stereozone IES Bernat Guinovart Universitat Politècnica de València UPV l'escola de disseny Barreira Art + Disseny Capullos que vuelan Societat Musical d'Algemesí paratge natural de la Xopera Palma EgidoL’acte principal serà una jornada musical a l’aire lliure amb la presència de nou grups musicals.
Noves tecnologies, música, gastronomia, teatre i tot açò dirigit als joves és la proposta per a aquest cap de setmana de la segona edició del FACT, el Festival d’Art, Cultura i Tecnologia d’Algemesí. 
La gran aposta del festival serà el macroconcert que tindrà lloc el dissabte 14 d’octubre i que reunirà en la plaça del Pla, des de les 12 del migdia, les actuacions de Flight Case, Mantequilla voladora, Rising from the abyss, DJ Brian Van Andel, Nius de Nit, Novembre elèctric, Lara Taylor & Mystic DJ, Stereocolor i Stereozone. Els concerts tindran lloc al llarg de tot el dia en una esplanada on s’instal·laran foodtrucks i carpes amb taules i cadires. Un festival musical eclèctic que pretén ser una mostra d’estils amb la presència activa de diversos grups algemesinencs.
A més de la jornada musical del dissabte, el divendres 13 d’octubre, el Museu de la Festa acollirà la jornada tecnològica que comptarà amb la presència dels alumnes de l’IES Bernat Guinovart que explicaran el procés d’elaboració de robots i de drones, una projecció de vídeos elaborats per joves estudiants de la Universitat Politècnica de València UPV, així com una projecció i explicació d’un curtmetratge d’animació elaborat pels alumnes de l’escola de disseny Barreira Art + Disseny. També s’inclou en aquesta jornada tecnològica destinada als joves dues xarrades per a parlar de la influència de les xarxes socials.
El divendres a les 20.30 hores el Teatre Municipal acull l’obra “Capullos que vuelan”, una crítica en to de comèdia de la situació que viuen els joves de hui.
El FACT en la seua segona edició finalitzarà el diumenge amb el concert que oferirà, a les 11.30 hores, el grup de percussió de la Societat Musical d’Algemesí en el paratge natural de la Xopera.
La regidora de Joventut, Palma Egido, ha assenyalat que la segona edició del festival “reivindica el seu caràcter multidisciplinari com un fòrum per a mostrar, en un ambient festiu, el bon treball i el gran talent que duen a terme els joves algemesinencs tot l’any”.