museu festa algemesí la veu d'algemesíEl Museu de la Festa ofereix aquest mes nou exposicions als visitants. Quatre són permanents, la Festa de la Mare de Déu de la Salut, Patrimoni de la Humanitat; escultures ceràmiques de Manuel Caballero de la Processó de la Mare de Déu, la Setmana de Bous i la Llacuna del Samaruc. Les cinc temporals obertes al públic en aquests moments són la mostra d’indumentària Ritus de Pas, “Guastavino&Co. La reinvenció de l’espai públic en Nova York”, “La dóna treballadora” de Fotoaficionats Algemesí, la mostra de pintures i escultures de Carmen Valle “Allò que no s’oblida” i les obres seleccionades del concurs de fotografia de la Mancomunitat de la Ribera Alta.
Amb tot aquest bagatge el Museu de la Festa d’Algemesí viurà el dia internacional dels Museus el 18 de maig. Entre els actes a celebrar destaquen el concert de primavera del Centre Professional de Música i Dansa Joan Baptista Cabanilles, mentre que aquest dijous i el dissabte es duran a terme visites guiades a l’exposició temporal d’indumentària “Ritus de pas”.
Al llarg d’aquest mes de maig està prevista la inauguració de les mostres pictòriques “Històries de Baasneere”, de Xavi Ferragut, al mateix temps que acollirà les activitats del Premi Nacional de Pintura Ràpida que organitza la Caixa Rural d’Algemesí el dissabte 27 de maig.
En el mes de juny està previst la presentació de l’espectacle de Algadins Grups de Danses “Rima i ritme”, la celebració de la trobada de persones amb cognom Girbés, l’actuació de Maduixa Teatre amb l’espectacle “Mulier” i la inauguració d’una exposició del vint aniversari de la Nova Muixeranga.