Nou logo del Museu valencià de la festa algemesí la veu d'algemesíEl Museu d’Algemesí ja té nou logotip i aprofita el dia internacional dels museus per a presentar-lo.

El nou logotip del Museu de la Festa d’Algemesí ha sigut presentat  aprofitant el dia 18 de maig, dia internacional dels museus. Amb una versió actualitzada de l’anterior, la nova imatge presenta el Convent de San Vicent, seu del museu i focs artificials al voltant. L’encarregada de dissenyar-lo ha sigut Raquel Lerma, estudiant de disseny i col·laboradora amb el museu durant el seu període de pràctiques.

A més, el museu aprofitarà tot el mes de maig per a acollir diverses exposicions i actes que farà més complet el dia internacional dels museus. Actualment, mostren “Teixint la història”, una exposició que va anar precedida per una desfilada en la qual es mostrava l’evolució de la dona acompanyada pel canvi de la moda. El dia 20, “Leonado Borràs: Quan l’escultura no està a la vista”, amb fotos de Ximo Bueno, text d’Enric Olivares i la col·laboració de l’Ullal Cultural. L’endemà a les 11.00 h s’inaugurarà “La Ruta Cultural de Leonardo Borràs”, en la que també col·laborarà l’Ullal Cultural i la Nova Muixeranga, a la vesprada es repartiran els premis del “Concurs de Pintura Ràpida Ciutat d’Algemesí” patrocinat per la Caixa Rural. El dia 26 tindrà lloc la inaguració de l’exposició “Kalevipoeig” del poema èpic d’Estònia, de l’autor algemesinenc Joan Llopis. I el dia següent, 27 de maig, s’inauguraran dos exposicions, “Oficis” del fotògraf català Manel Martí i “L’origen dels castellers” amb la col·laboració de la Muixeranga d’Algemesí i del Museu Etnològic de Catalunya, exposició que servirà per a donar pas a la Trobada de Muixerangues que s’organitza al poble.

Totes aquestes activitats han incrementat en un 30% les visites al Museu, augmentant l’interès pels col·lectius artístics i culturals.

Font: algemesi.net